Tervetuloa Rykkerin blogiin

Työtila Rykkerin ensimmäinen blogi-kirjoitus on syntynyt pitkällisen mietinnän ja uskalluksen tuloksena. Nyt jäädään katsomaan ja ihmettelemään minkälaista sisältöä saadaan jatkossa tuotettua.

Työtilalla on pidetty Rykkeri-malliston valmistamisen tiimoilta lomaa, mutta nyt näyttää siltä, että lomat on sen osalta ohitse. Maanantaina alkoi tunikamekkokankaiden painaminen Tyrsky-kuosilla. Painoimme mustalle puuvillatrikooneulokselle limenvihreää, turkoosia ja valkoista.

Olemme aloittaneet yhteistyön Loimaalla toimivan Artemiinan kanssa. Artemiinalla on kattava valikoima korujen valmistamiseen tarvittavia osia ja tarvikkeita sekä työkaluja. Artemiinassa on saatavilla myös hyvä valikoima Rykkeri-tunikamekkoja ja niihin sopivia koruja.
Artemiina on kävijälle elämys, joten kannattaa ajella katsomaan kauempaakin.

Ensi viikonloppuna 18.–19.7 on jälleen kesän odotettu Teuron Käsityö- ja tekniikkatapahtuma. Olemme mukana tapahtumassa tunikamekkojemme kanssa, samoin Jokioisten Pitäjäpäivillä la 25.7. Toki otamme mukaan muutakin työtilalla valmistunutta tuotetta.
Kesä huipentuu Tammelan Hakkapeliitta tapahtumaan 1.–2.8. Olemme tehneet jälleen uutuustuotteen pyllynpäreiden ja paskatikkujen seuraksi. Tuote nähdään ensimmäisen kerran Hakkapeliitta-torilla!

Kankaanpainantaa Kankaanpainanta_kuivuminen

2 thoughts on “Tervetuloa Rykkerin blogiin

  1. Tyrsky on UPEA! Laitattehan kuvia valmiista tunikoista myöhemmin? 🙂