Syksyn kuulumisia

Kesätapahtumat ovat takanapäin ja aurinkoakin tapahtumissa nähtiin mukavasti. Kaunis kiitos kaikille meitä katsomassa ja ostoksilla käyneille.
Oli jälleen mukava saada palautetta tunikamekoista sekä väritoive-ehdotuksia. Niitä sitten parhaan kykymme mukaan yritämme toteuttaa. 

Hakkapeliitta tapahtumassa Radio Hämeen toimittaja löysi Työtilan  kesäuutuuden ”Vanhan ämmän perseen pyyhkimen” sekä paskatikut ja haastatteli meidän Outia. Haastattelun voi käydä lukemassa YLE:n sivuilta

Syksyn uutuutena Tunikamekoissa nähdään mielenkiintoinen Jaettu Ilo-kuosi sekä monia uusia värejä. Tulossa syksyksi on myös meidän uusi farkkumekkomallistomme. Materiaaleina siinä on käytetty farkkua yhdistettynä uniikkiin Rykkityykiin. Farkkumekot ovat esillä ensimmäistä kertaa Turun Osaava Nainen 2015 messuilla 23.-25.10.2015.

Osallistumme syksyllä myös Tampereen Kädentaidot messuille 13.-15.11.2015. Messuilla meillä on vaatteiden lisäksi mukana käsinpainetut rykkityyki-kangastilkut. Sieltä voit tulla valitsemaan itsellesi uniikit tilkut ilahduttamaan rentouttavia käsityöhetkiä.

Kuvia kankaistamme ja tuotteista voi käydä seuraamassa Rykkeri Instagram– ja Rykkeri facebook-päivityksistä.

Vastaa