VAATEMALLISTO – jonka valmistamme Sinulle

Kässämessutarjous
Vaatteen ostajalle vyö lahjaksi.
Osta itsellesi kaksi tuotetta tai ystävälle toinen, alennus – 10% molemmista tuotteista.

Tilauksen voit tehdä sähköpostiimme [email protected] 

Laitathan tilaukseesi seuraavat tiedot; rinnan ympärys, lantion ympärys ja pituutesi noin suunnilleen. Näiden tietojen perusteella osaamme valita sinulle sopivan koon. Lisäksi nimi, osoite, puhelin numero ja sähköpostiosoite. Laskun laitamme lähetyksen mukaan.

Alempaa löytyy mallistoamme, jossa mukana myös kevät uutuuksia. Mukavia shoppailuhetkiä

Pukeutuminen on muutakin kuin elinehto. Rykkeri-tuote tarjoaa iloa, tyylikkyyttä sekä persoonallista ja käytännöllistä pukeutumista. Kaiken teemme laadukkailla materiaaleilla ja tinkimättömällä käsityöammattitaidolla.

Mallistoon kuuluu tällä hetkellä naisten vaatteita, asusteita sekä miesten paitoja. Mallisto tehdään käsityönä, pieninä sarjoina tai yksittäisiä kappaleina. Vaatteet on suunniteltu kestämään muuttuvia trendejä ja aikaa. Näin varmistamme asiakkaalle tuotteen pitkän käyttöiän ja toiminnallisuuden niin arjessa kuin juhlassa. Tätä kautta myös tuotteidemme ekologisuus lisääntyy.

Me suunnittelemme malliston ja kuosit, painamme kankaat ja valmistamme vaatteet. Valitsemme vaatteiden materiaaleiksi laadukkaat, ekologiset sekä kestävät kankaat. Neulosvaatteissa käytämme Suomessa valmistettuja neuloksia.

Valmistamme tuotteita, jotka tarjoavat ratkaisuja ja vaihtoehtoja arjen ja juhlan pukeutumiseen. Teemme sydämellä ja järjellä sekä tunteella ja voimme sanoa, että nautimme työstämme. Tuotannostamme ei juurikaan synny tarpeetonta jätettä, materiaalit käytetään tarkoin, eikä tuotantoprosessi kuormita kuljetuksilla enempää kuin valmistuspaikasta suoraan asiakkaalle toimitettuna.

Pyrkimyksemme ajattomaan suunnitteluun on avain kestävään käyttöön ja kehitykseen. Tahdomme, että tuotteemme miellyttävät käyttäjää klassisuudellaan ja persoonallisuudellaan. Ajattomuus on vapautta, nyt ja tulevaisuudessa.

Rykkerin merinovillavaatteet
Rykkerin merinovillatuotteissa yhdistyvät saumattomasti kotimainen materiaali sekä suomalainen suunnittelu. Lopputuloksena on 100 % kotimainen vaate, jossa on mukava olla ja liikkua. Rykkerin merinovillavaate toimii arjen askareissa ja juhlissakin. Merinovilla on parasta mitä voi päällensä pukea! Se on luottovaate, josta kehosi kiittää.

Rykkerin trikoovaatteet
Maiharimekko on vaatekaappisi pikkujättiläinen. Sen kotimaisuusaste on tasan 100 % ja  käyttöominaisuudet ovat huikeat. Sen rento ulkoasu on hiukan hämäävä, sillä tuon kaiken rentouden ja mukavuuden lisäksi siinä on aimoannos tyyliä ja ryhtiä! Se on vaatemaailman kameleontti, jonka kanssa voi mennä minne vaan.

Tunikamekko on Rykkerin klassikko, jossa leikitellään persoonallisin kuosein ja värein. Tunikamekko on pukeutumisen monitaituri, jonka voi pukea päälleen sellaisenaan tai yhdistää erilaisten puseroiden ja housujen kanssa.

Päivitämme instagramiin ja fecebookiin uusien vaatteiden kuvia. Alla olevissa kuvissa näkee malleja ja joitakin värimalleja.