Kankaanpainanta

Painata sisustus- ja vaatetuskankaat omalla kuosilla

Forssa Fabric Oy tarjoaa asiakkaille kankaanpainantapalvelua perinteitä kunnioittaen. Painamme kangasta Suomen ainoalla käytössä olevalla käsiteollisella laakapainomenetelmällä.

Pienkäsiteollinen kankaanpainantatekniikkamme mahdollistaa isompienkin kuosipintojen valmistamisen sekä pienempien painomäärien tilaamisen.
Seripainotekniikka sopii hyvin yksi- ja kaksiväristen kuosien painamiseen. Kuosista riippuen painovärejä voi olla useampikin. Valokuvamaiset ja hyvin moniväriset kuosit/pinnat eivät tekniikalle sovi. Painettavaksi soveltuvat sekä sisustus- että vaatetuskankaat.

Painopöydän pituus on 20 metriä eli kangasta voidaan painaa enintään 20 metrin paloissa. Kuosin maksimileveys n. 160 cm ja raporttiväli enintään n. 120 cm.

Painoväreinä käytämme pigmenttivärejä, jossa väri jää kankaan pintaan. Pigmenttivärit ovat myös ekologisia, koska värihukkaa ei juuri jää. Väri kiinnittyy kankaaseen kuumamankeloinnilla tai erillisellä kiinniteaineella. Värillä on lisäksi hyvä UV -valon kesto.

Vahvuutemme ovat räätälöidyt ja joustavat kokonaispalvelut. Voimme tarjota asiakkaalle kokonaispaketin suunnittelusta valmiiksi tuotteeksi asti. Pystymme myös tukemaan asiakasta tarvittaessa jo kuosisuunnittelun alkuvaiheesta lähtien.

Asiakkaitamme ovat mm. muodin- ja sisustuksen ammattilaiset, erilaiset suunnittelutoimistot, yritykset ja yhdistykset.

Lisätietoja aineistovaatimuksista ja hinnoista antaa Outi Saaristo
info@rykkeri.fi tai puh. 040 8345 010