LUOVASTI LAAKAPAINOTEKNIIKALLA

Tule ja koe ainutlaatuinen kankaanpainamisen ilo ja elämys laakapainokurssilla Forssassa, tekstiiliteollisuuden ja kankaanpainannan alkujuurilla.

Työtila Rykkerin järjestämällä kankaanpainokurssilla pääset kokemaan ainutlaatuisen, mielenkiintoisen ja elämyksiä tarjoavan päivän kankaanpainannan parissa. Kurssilla kangasta painetaan perinteisellä käsiteollisella laakapainomenetelmällä. Tekniikka mahdollistaa suuren kuvio- ja väripinnan painamisen.

Peruskurssilla kankaan kuviointi/kuosi toteutetaan luovasti estomenetelmällä ja kangas painetaan pigmenttiväreillä. Valmiin painokankaan pinnan kuviointia voidaan jatkaa vielä erilaisin menetelmin. Jokainen osallistuja painaa itselleen kaksi metriä puuvillakangasta.

Peruskurssipäivään voi osallistua 4 – 9 kurssilaista ja kurssipäivän pituus on noin neljä tuntia. Päivä alkaa lyhyellä infolla kankaanpainannasta ja käytettävästä tekniikasta. Peruskurssin hinta 135 € / osallistuja pitää sisällään  ohjauksen ja opetuksen, tarvittavan välineistön, painetun kankaan, kahvin tai teen sekä pientä välipalaa.

Lisätietoja info@rykkeri.fi

Järjestämme kursseja ryhmille myös sopimuksen mukaan.

Värikkäin ja iloisin terveisin

Karita, Marjut ja Outi