Rykkerin työtila sijaitsee Forssassa  perinteikkäällä Finlaysonin entisen kutomon alueella. Suomen ensimmäinen kankaanpainokone tuli Vorssaan jo vuonna 1861. Kangasta on siis painettu katkeamattomasti täällä jo 164 vuotta! Meillä Rykkerissä tosin tuo kangas katkeaa aina 20 metrin välein, koska se sattuu olemaan painopöydän pituus. Työtila Rykkerissä kangasta on rykätty vuodesta 2009 alkaen. Työtilalla työskentelee säännöllisen epäsäännöllisesti pääasiassa neljä käsityö- ja opetusalan ammattilaista.

Kankaanpainanta

Työtila Rykkeri painaa mm. vaatetus- ja sisustuskankaita asiakkaan omista kuoseista. Asiakkaina meillä on suunnittelijoita, tekstiilitaiteilijoita, yrityksiä ja yhdistyksiä. Painamme myös kappaletavarapainatuksia t-paitoihin, kasseihin, huppareihin ym. tekstiileihin.

Painopöydän pituus on 20 metriä eli kangasta voidaan painaa 20 metrin paloissa. Käytämme pääasiassa pigmenttipainovärejä.

Kysy lisää painatuksesta Outi Saaristolta numerosta: 040 8345 010 tai sähköpostitse info@rykkeri.fi

Kurssitoiminta

Järjestämme ryhmille kankaanpainantakursseja, kankaanpainannan opetusta sekä ohjaustoimintaa.

Lisätietoja info@rykkeri.fi

Tutustumiskäynnit

Otamme mielellämme vastaan erilaisia ryhmiä tutustumiskäynnille.

Oppilaitosyhteistyö

Työtila Rykkeri tekee yhteistyötä alan oppilaitosten kanssa. Työtila tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuden työssäoppimisjaksoon. Yhteistyötä teemme myös työ- ja elinkeinotoimistojen kanssa tarjoamalla nuorille työelämään valmentautumisen mahdollisuuksia.